Juhlayhtye MyMusic

 

Juhlayhtye MyMusic

Kaikenlaiset juhlat sekä muistotilaisuudet täydentää koskettava elävä musiikki. Henkilökohtaisesti valittu musiikkielämys tuo tilaisuuteen unohtumattoman tunteen.

 

Juhlayhtye MyMusic on kolmesta muusikosta koostuva kokoonpano. Nimi juontaa juurensa ajatuksesta, jossa unohtumattoman tilaisuuden järjestäjä saa itse valita esitettävän ohjelmiston. Kokoonpanossa yhdistyy viulun ja laulun yhteissointi täydennettynä pianolla ja kitaralla.

 

Yhtye sai alkunsa voimakkaasta tarpeestamme tuottaa ihmisille elämyksiä kaikenlaisiin juhlahetkiin, joita elämän varrelle mahtuu. Oli kyse syntymäpäivistä, häistä, muunlaisista juhlista tai erilaisista muistotilaisuuksista, elävän musiikin siivin tilaisuudesta kuin tilaisuudesta tulee erityinen.


Esittämämme ohjelmisto on laaja koostuen sekä klassisesta että kevyemmästä musiikista. Juhlan luonne ratkaisee kappalevalinnat. Ihmisillä on usein tiettyjä lauluja, jotka liittyvät vahvasti omaan elämään ja jotka haluaisi tuoda osaksi juhlapäivää. Näitä toiveitanne pyrimme ilomielin toteuttamaan !

 

 

Copyright © 2011-2012 MyMusic