Sahara

Elävä musiikki tekee juhlastasi Juhlan !

 

Vuosien saatossa Sahara on säilyttänyt miltei alkuperäisen kokoonpanonsa, jossa soittavat tälläkin hetkellä
Rexi: basso/laulu, Zeic: kitara/laulu, Åki: rummut/laulu sekä Arska: Kosketinsoittimet.
Riveissä on ollut matkan varrella mukana täydentämässä kokoonpanoa myös
Tasu: hanuri/kosketinsoittimet, Jortikan Pena: kosketinsoittimet, Maikki: hanuri, Hienomies: rummut, Ola: rummut, Tipi: rummut.

 

Laulu ja basso

Laulu on ihmisäänellä aikaansaatua musiikkia, joka mahdollistaa tarinan kerronnan ja tunteiden välittämisen kuulijoille. Sahara-yhtyeessä yhdistyy lead-lauluun moniääninen taustalaulu.
Toisaalta basso muodostaa yhtyeen kivijalan ja basistit ovat yleensä mainettaan parempia soittajia. Jokainen soittaja kuitenkin aina odottaa pelonsekaisin tuntein basso-sooloa.

Klikkaa vieressä olevaa kuvaa saadaksesi lisätietoja Sahara yhtyeen laulajasta ja basistista.

 

Kitara

Kitaran kieli tuottaa värähdellessään ääntä. Jotta syntynyt ääni olisi riittävän voimakas, ääntä vahvistetaan joko akustisesti tai sähköisesti.
Ainoa oikea kitara on Gibson Les Paul ja mieluiten vielä Sunburst -värisenä. Ja instrumentin number one taitaja on tietysti Get on Albert Järvinen.

Klikkaa vieressä olevaa kuvaa saadaksesi lisätietoja Sahara yhtyeen kitaristista.

 

Rummut

Rummut tuottavat rytmin, joka saa kuulijaan aikaiseksi vastustamattoman halun siirtyä tanssilattialle ja siirtyä vastakkaisen sukupuolen kanssa lähietäisyydelle. Sahara -yhtye on kuuluisa menevästä musiikistaan, joka on pitkälti myös osaavan rumpalin ansiota. Jokainen tanssilaji tulee olla rytmillisesti oikeanlainen, jotta tanssiminen olisi hauskaa ja helppoa.

Klikkaa vieressä olevaa kuvaa saadaksesi lisätietoja Sahara yhtyeen rumpalista.

 

Koskettimet

Koskettimet jäljittelevät äänillään taidokkaasti hyvin moninaisia instrumetteja haitarista, jousista ja puhaltimista pianoon ja urkuun.
Sahara on pyrkinyt luomaan oman persoonallisen soundinsa, joka kestää vuodesta toiseen säilyttäen raikkaan sointinsa. Se soveltuu mainiosti sekä perinteiseen tanssimusiikkiin että rajumpaankin menoon.

Klikkaa vieressä olevaa kuvaa saadaksesi lisätietoja Sahara yhtyeen kosketinsoittajasta.

 

PA

Sahara luottaa äänentoistossa Bose Professional L1® Model II Portable Line Array System -tuotteeseen. Järjestelmä takaa huipputason suorituksen sekä täydellisen kuuntelu-elämyksen. Kyseinen järjestelmän on korvannut varsinaisten PA -laitteiden lisäksi sekä monitoroinnin että henkilökohtaiset vahvistimet.
Sahara suorittelee !

 

 

Copyright © 2011-2016 Sahara